måndag 31 oktober 2011

Problem med bilder....


Hej mina vänner!


Nu var det dax att börja ta tag i bloggandet igen känner jag! Har längtat så! Det är så mycket jag vill dela med mig av och visa er! Tyvärr har bloggen fått stå åt sidan för annat som tagit stor plats i mitt liv den senaste tiden. Ibland gäller det att prioritera när vardagen känns tuff. Den största utmaningen har varit att få ihop livspusslet tycker jag.
Stora tidstjuvar så som långa resvägar och sena dagar har gjort att annat, sånt som jag egentligen behöver för att må bra, fått stå åt sidan ett tag.
Men nu hoppas jag kunna få ägna mera tid igen åt det som verkligen ger mig energi och unna mig denna egna tiden av ro! Fotografering och bloggande!


Men vad händer med mina bilder!? Blir alldeles förkrossad när jag ser att jag inte kan ladda upp dem korrekt! Halva bilderna blir blå och gula och andra lustiga färgställningar.
Kan det vara någon inställning på blogger? Ser att det hänt endel sedan jag bloggade sist! Eller är det så att det kan vara min dator som knasar......
Är det någon som har råkat ut för samma sak? Pliiiis help meee!


Önskar er en härlig höstdag! Hos oss i skärgården lyser solen från en klarblå himmel! Ska genast värma mig lite bullar och göra mig en kopp god kaffe! Sen ska jag tassa runt hos er och njuta av era härliga bloggar tänkte jag!


Kram från mig till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lilla soffbutiken.se