torsdag 2 augusti 2012

Formex Höst 2012

Hej på er!

Snart är det dax för Formex igen! 16-19 augusti slår dem upp portarna på Älvsjömässan här i Stockholm. Folk vallfärdar från alla håll och kanter för att frossa i alla nya trender! På höstens Formex hyllar dem estetiken med trendtemat "Nordic Charm". Man tar här fasta på den nya retrokänslan (50- 60- och 70-tal) som sveper in över inredningsvärlden med storm!
Låga soffor, öronlappsfåtöljer, lätta och runda soffbord och blombord i nya fräscha former, färger och material.
Jag älskar att strosa runt i de stora mässhallarna och bli inspirerad av olika trendteman som de olika leverantörerna har att erbjuda!
Här hittar man verkligen ALLT! Här minglar man runt bland hundratals leverantörer och deras montrar! Vilka ska man välja att samarbeta med?


Vår favorit på mässan:


GRIPSHOLM ( såklart!)


Gripsholm består av två varumärken, Gripsholm och Gripsholm Organic Collection. Båda varumärkena levererar tidlösa prisvärda textilier av hög kvalitet.


Gripsholm har som mål att leverera ett heltäckande koncept av textilier för hemmet med en blandning av klassiskt touch och nytänkande design. Med influenser från New England, hav och båtliv gör att dem hamnar överst på vår GILLA lista!


En målsättning dem har är att alla deras produkter ska tillverkas med hänsyn till hälsa, natur och arbetsvillkor och detta gör naturligtvis att det känns mycket bra att samarbeta med dem som leverantör!

Jag personligen älskar deras textilier och har bombaderat hemmet med allt från kuddfodral till sänglinnen o mattor!


Har även hittat endel schyssta mattor som jag är sugen på att köpa med mig hem från mässan!
*Samtliga bilder lånade från Gripsholm* Som sagt.....det finns en hel del att hugga tänderna i! Det är det absolut svåraste, att hålla sig till den budget man från börjat lagt upp. Den spränger man ganska fort.....Hahaha!


Ha det gott och njut av sol och bad!


Kram Nadja

1 kommentar:

  1. There is SHOCKING news in the sports betting industry.

    It has been said that any bettor must watch this,

    Watch this or quit betting on sports...

    Sports Cash System - Robotic Sports Betting Software

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se