lördag 29 maj 2010

Rörstrand

Hej!
Underbart med helg IGEN! Jag som går hemma har visserligen helg hela veckorna även om det inte är semester och ledighet med två små skrållungar och ett företag.
Skillnaden är ju att Andreas oxå är hemma.
Sitter på nätet och kikar på gammalt fint porslin.
Visst är Tallrikarna från Rörstrand otroligt vackra!? (alla bilder är lånade från nätet) Jag skulle vilja ha gröna eller blå att kunna duka med vid speciella middagar! Vi har fortfarande kvar våra tallrikar från "hemgiften" både jag o Andreas, men de är perfekt när man har barn. Man behöver ju inte vara rädd om dem direkt! Då är det extra roligt att ha lite fintallrikar att ta fram när man har vänner på besök!

Nu är det frukost som gäller och därefter ett besök på Ica. Skrållan är lite risig i magen idag så det blir till att inhandla ett gäng våtservetter!
Ha en fin helg allesammans!
Butiken på Dalarö är öppen hela helgen för er som har vägarna förbi!
Kram Nadja

2 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott till de 30 fyllda åren!!! Jag har inte heller haft så mycket tid över för bloggande på sistone. Hoppas att ni har det bra och att det går bra med butiken :o)

  Kramar,
  Jennie

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint gammalt porslin du visar, får lite nostalgi till farmor och mormor när man ser dem :)

  Härligt att det äntligen blivit sommarvärme ute, tycker det är så gott att kunna gå ute i shorts och linne trots att klockan närmar sig åtta på kvällen, me like...

  Hoppas du haft en bra dag

  Kramar Bella

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se