fredag 9 juli 2010

Grand Design

Hej på er!
Hoppas allt e bra med er. Här e det fullt ös. Men roligt e det! På söndag åker vi till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld, vilket Skrållan sett fram emot hela våren! Och det blir lillskrållans första resa så den blir ju speciell för henne me.
Sen går färden vidare till Karlskrona o familjen där nere! Ska bli så skönt med lite miljöombyte.
Hur ser er sommar ut?

Se vad mycket fint från Grand Design! Vi på Noga Utvalt har haft en hel del textiler därifrån, men tyvärr är det nog inte möjligt att göra mer beställningar från dem som leverantör.
Sommarfräscht med en doft av skärgård!

Dessa handdukar har vi endel kvar av i webshopen, men det är begränsat antal!

Svalt och skönt sovrum! Kudden med tre stjärnor har Julia i sitt rum, fast i rött. Gillar den skarpt!
Överkastet har vi liknande i webshopen. Stjärnorna är något mindre och leverantören är Gripsholm. Finns både som överkast och pläd!
Nu ska vi fira att semestern har börjat med ett glas vin och njuta av den fina sommarkvällen! Jag har hittat en storfavorit bland de alkoholfria vinerna. Natureo heter det och har en eftersmak av fläder. Kan passa bra som välkomstdrink också tycker jag! Vinet är så läskande gott så att man lätt klämmer en flaska själv......(tur att det är alkofritt....fniss)
Ha en skön kväll allesammans!
Kram Nadja

4 kommentarer:

  1. Hej kära du! Jag gillar verkligen Grand Design, har en del kuddar från dom. Ska strax kika in på er webbshopp och spana... :-)

    Vi ska också till Astrid Lindgrens värld, nästa söndag. :-) Och sen åker vi ner till Karlskrona. :-) Hur länge är ni kvar där? Vi håller till på Långö under nästa vecka, sen åker vi vidare ner till Skåne och pappas sommarhus. Härligt!

    Ha det bra!
    Kram Elin

    SvaraRadera
  2. Nej, men... ser att min kommentar jag skrev igår försvunnit ut i cyberspacen... Det blev så konstigt igår när jag skrev så jag tänkte det är bäst jag går in och se om det publicerats...

    STORT Tack för den fina skylten, den kom med posten i fredags och sitter redan uppe på väggen i hallen :)

    Hoppas ni får riktigt trevliga dagar på resande fot och det måste vara som en dröm för en liten skrollunge att åka till Astrid Lindgrens värld!!

    Ha det gott!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med sommar! Hoppas ni får det riktigt mysigt på astrid lindgrens värld! Och givetvis oxå i Karlskrona när ni kommer dit! :)

    Kram Nea

    SvaraRadera
  4. Hallå vännen, det låter som ni har en angenäm sommar :-) Vi funderar på att ta in grand design, de har massor av fint. Har ni varit nöjda med dem? De verkar fantastiskt trevliga när man pratar med dem. Kram C&M

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se