tisdag 1 november 2011

K O F F E R T

Hej på er!

Oj oj oj vad länge sedan det var jag bloggade! Har saknat detta otroligt mycket men som jag nämnde i inlägget nedan så är det andra saker som tagit stor plats i mitt liv sista tiden som gjort att bloggandet har fått vara vilande ett tag!
Nu hoppas jag kunna ägna lite mera tid åt det som jag tycker är bland det roligaste som finns, nämligen att fotografera! Så nu blir det till att damma av kameran!
Jag har kikat in hos många av er lite titt som tätt och blivit såå inspirerad av alla fina miljöer och hem som ni visar!



För er som inte redan uppmärksammat detta så kan jag ju meddela att K O F F E R T på Humlegårdsgatan här i Stockholm har total utförsäljning, 50 % på allt i butiken. Gäller även deras webshop! Tror ni att man är i himmelriket eller......har redan sett till att införskaffa mig lite schyssta julklappisar till barnen! Perfekt! Älskar deras saker!



För att komma till webshoppen klicka här


Jag är en samlare av engelskt porslin och avgudar dessa stora härliga tekoppar i blå/vitt! Min ambition är att fylla ett vitrinskåp med bara engelskt blå/vitt porslin. Såå vackert!

Duk från Green gate inhandlad på K O F F E R T


Snart stundar lite ledigt tillsammans med familj och vänner! Imorgon packar vi bilen full och åker ner till Karlskrona där jag har familj och vänner som väntar! Ska bli riktigt nice att få koppla av lite och njuta av min fina hemstad! Närheten till allt och den lugna takt som råder där nere! *Längtar*

Vad ska ni hitta på?

Önskar er en fin vecka!

Kram på er
Nadja

5 kommentarer:

  1. Vad roligt med ett nytt inlägg ifrån dig :) Och fina bilder som vanligt på vackert blåvitt porslin!

    Hoppas du får en bra helg med familjen!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du är tillbaka. Tack för tipset, ska genast kolla hemsidan!

    Kram Caroline

    SvaraRadera
  3. Hej fina Nadja! Vad kul att du börjat blogga igen! Nu är vårt hus uppe och jag älskar New England stilen mer och mer. Kommer bli tokig i alla fina grejer som ska inhandlas till huset . Ha det så bra! Kom hem snart. Saknar dig.
    Kram kram Lotta och lille Olle

    SvaraRadera
  4. Hej hej,
    Jag har en blogg som heter www.mineden.com, och har en sida där jag samlat Planteringsbord från olika bloggar(http://www.mineden.com/p/pottingtables.html).

    Jag tycker att jag sett ett planteringsbord på din blogg, rätta mig on jag har fel :).

    Så min fråga är först om du vill ha din bild på min sida med alla bord? Jag vill såklart ha ditt planteringsbord med i samlingen... I såfall att du vill ha den med, är det möjligt att du kunde skicka en bild åt mig. Den kunde gärna vara minst 400 px bred. Jag nämner din blogg och länkar naturligtvis!


    Sidan har varit mycket besökt, statistik-mässigt och det är roligt. Jag tycker själva att det är härligt med all inspiration och skaparglädje.

    Ha det bra och hör av dig :)


    Med vänlig hälsning:
    Nina
    min.eden@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Hej Nadja!

    Härligt att läsa att allt är gott med dig!
    Länge sedan jag kikade in, har en del att ta igen!
    Må så gott!
    Kram Jackie
    (fd My Coastal Home)

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se