måndag 26 april 2010

Märk dina kryddor

Hej på er!
Hur har ni det!? Hoppas att allt är bra. Visst är det underbart med klarblå himmel och sol! Det har det nästan varit varje dag nu. Svårt att klä barnen rätt nu tycker jag! I väntan på bebis som vägrar komma ut från magen tänkte jag köpa lite kryddfrön och så lite kryddor tillsammans med Skrållan. Jag har en stor zinkbalja som jag brukar använda till det och ha stående på altanen. Helst av allt skulle jag vilja ha pallkragar och plantera både kryddor och blommor i men vet inte vart man kan hitta sådana till bra priser. Har ni nåt tips?
Idag kom det ännu mer nyheter till butiken! B la dessa fina örtpinnar som jag själv tänkte köpa hem. Jättefina är dem! 19 kr/ st. För att komma direkt till butiken klicka här.
Oregano tillhör en av mina favoriter och jag använder den flitigt i min matlagning.

Gräslök

Basilika
Imorgon kommer tips på flera nyheter som kommit in till butiken så håll utkik!
Nu ska jag lägga mig o massera maggen lite och hoppas lite till på att "hon" vill kika ut snart! På lördag är jag beräknad, men jag räknar med att få gå över tiden denna gången. Skrållan kom exakt på dagen så vi får se hur det blir denna gången......
Sov gott!
Kram Nadja


3 kommentarer:

 1. Vilka fina pinnar!!! Sådana där skulle jag också vilja ha i mina örter...

  Men det är ju såååå spännande med den kommande lilla nya skrållan:) Tänker på dej varje dag och undrar om det har kommit någon ny liten människa :)

  Ha det gott - va rädd om dej - och lycka till om vi inte hörs innan! Stor varm kram!

  SvaraRadera
 2. Den som väntar på n¨got gott...!
  :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, jag blir lika förvånad varje gång jag ser ett inlägg från dig :) Får se då om det blir på lördag eller senare som bebben kommer till världen!
  Sköt om dig!
  kramkram

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se