söndag 25 juli 2010

Huskvarna Hotell och vandrahem

Hej på er!
Hur har ni det i sommarvärmen? För värmen har man ju inte kunnat klaga på direkt! Woao vilken sommar! Lite väl bra kanske, men man ska absolut inte klaga!
Jag har lite sommaruppehåll med bloggen då jag känner att jag har fullt upp med Noga Utvalt just nu. Men till hösten kommer det lugna ner sig då vi endast har webshopen då och då kommer jag att uppdatera er oftare! jag lovar!
Vi ska ha kvar butiken på Dalarö ett tag till, och kommer att ha lite tema kvällar och andra trevliga tillställningar i höst som ni är välkomna på om ni har "vägarna förbi" eller är i närheten! Så håll utkik!
Vi ska snart på den efterlängtade Formex mässan oxå och planerar samarbete med iallafall två nya leverantörer till hösten!
Idag visar jag bilder från Huskvarna Hotell och vandrahem som vi bodde på nu på semestern! Heeeelt ljuvligt litet hotell i hjärtat av Huskvarna! VÄL VÄRT ETT BESÖK!!

Underbar inredning!
gammeldags charm

Med en doft av romantik ......

och svunnen tid.....

Detaljer överallt

Vi småbarnsföräldrar hamnade ju rätt när vi hamnade i det romantiska rummet....hahahahaha!

Lycka! Att ens favorit tidningar fanns på rummet!!

Fina muggar i badrummet

När familjen somnat och det var alldeles tyst i rummet kröp jag upp i soffan och läste!

detaljbild

Så fint badrum!

Frukostmatsalen hade kunnat varit jag som inrett! Allt gick helt i min smak! Så fint!

Älskade morgonkaffe

Gillar denna zinklåda så otroligt mycket! Visst är den vacker! Skulle vilja ha två sådana att förvara tvättmedel i i badrummet/ kommande tvättstugan!

Lavendel och zink är sådan fin kombination tycker jag!
Nu är det dax för sängen, det var det för läääänge sedan egentligen! Speciellt när man har skrållungar som är morgonpigga och varnar mellan 5 och 6 på morgonen och vill leka.....
Kram Nadja

4 kommentarer:

  1. Mycket mysigt hotell och frukostmatasalen den gillar jag mycket ;) Jag har inte heller uppdaterat så mycket på bloggen men det hinner man med sen i höst. Nu ska man njuta av sommarens soliga dagar! Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Men OJ! Jag är ju från Huskvarna och hade ingen som helst aning om denna lilla pärla. Måste genast kolla var den ligger, fast ett besök känns inte så motiverat när mina föräldrar bor kvar där.... Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Hittade precis hit och har lusläst HELA din blogg, vilket nöje! :)
    Här kommer jag att stanna kvar ett tag. Har en fråga ang din svägerska Jenny o hennes blogg, länken verkar inte fungera där??

    Kram Bella

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Tackf för era fina kommentarer!
    Johi! Huskvarna är verkligen en supermysig stad!!! Som sagt är detta hotell en rikig liten pärla!

    Bella. Vad roligt att du gillar min blogg! Alltid kul att höra! Jenny har inte kvar sin blogg. Men sedan hon blivit färdig makeup artist har hon en ny sida. Den handlar dock inte om inredning.
    http://www.jennythemakeupartist.se/jennythemakeupartist/Valkommen.html
    Haa det gott!
    Kram Nadja

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se