söndag 22 augusti 2010

Båthelg

Hej!!
Så har ännu en helg passerat.....Guud vad tiden går fort! Läskigt fort ibland. Ibland skulle jag bara vilja stanna tiden och kliva av....bara för en liten liten stund!
Som denna underbart avkopplande kvällen på sjön....

Läskande kallt vitt vin efter att barnen har somnat. För mig är det alkofritt ännu sålänge då jag ammar. Men jag har hittat ett jättegottigt sådant som heter Natureo som har en eftersmak av fläder. Det blir ju mer som cider, men gott är det!!

Svärfars mysiga snipa som vi även övernattade i.

Fyren vid Sandhamn i Stockholms skärgård

Segelbåtar vid Seglarhotellet i Sandhamn.

Ja det är verkligen nåt speciellt med skärgården! Kan det bli mer avkopplande än att vara på sjön?? Denna kvällen var havet alldeles stilla och det var ett härligt dis över vattnet.
Nu har vi bställd ÄNNU MER nyheter som väntas komma till butiken inom kort. Vi ska även utveckla och förnya hemsidan nu i höst! En massa spännande att se fram emot med andra ord, så håll utkik!
Kram Nadja


4 kommentarer:

 1. åååh, vilka fina bilder du visar!! Blir lite lätt avundsjuk när jag ser att ni varit ute med båten i helgen. Vi hade planerat en helg på havet också, men vädret här på Västkusten har inte direkt bjudit in till båtliv den här helgen, tyvärr...

  Hoppas du får en skön söndagkväll

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 2. Finnes ikke noe bedre enn noen turer med båt og nyte helgen....blir rolig bare vi kaster loss....herlig....og kjempe flott vinglass også, som hadde passet kjempe godt inn i hagehuset mitt.....

  SvaraRadera
 3. Så härligt!
  Vi kanske ska ta en tur ikväll bara vädret är bra. Hoppas!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Hej kära Nadja!

  Alldeles för längesedan jag var här...har massor att läsa:) Hoppas allt är bra med dej och de dina - ser ut som ni haft en underbar helg. Tack för vintips - det kommer väl till pass även för mej numera...;)

  Stor kram
  Camilla

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se