torsdag 26 augusti 2010

Nyheter på Noga Utvalt!

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag! Har det regnat på er ute i landet? Här har det varit väldigt upp o ner som vanligt! Sol, regn, kyla, värme.....jag längtar iallafall efter höstmyset nu! Säga vad man vill om sommaren.....visst är den underbar men nu är iallafall jag rätt trött på värmen och längtar efter att få krypa upp i soffan med filt och kaffe och en god bok! Det där sista lät iallafall bra, hahaha! Här finns det inte så mycket tid över för en bra bok just nu, men snart kanske!
Idag visar jag lite av de nyheter som kommit till Noga Utvalt. Det är mycket mera på väg in. Kommer komma lite pö om pö hela hösten!
Vi är med i tidningen Hem Ljuva Hem där vår kudde Yachting kommer vara med på ett uppslag. Vi kommer även att ha annonser med i Lantliv samt nya inredningsmagasinet Home and Countries! Har ni kikat i den? Om inte så är det ett hett tips!


Yachting kuddfodral från Gripsholm 149 kr ( set med kuddfodral samt innerkudde 220 kr). Detta är en storfavorit bland våra kunder, en riktig storsäljare!
Visst är det snyggt! Finns i marinblått, rött, svart och grått! Sen finns det en variant till med tre olika färgställningar. Se vår hemsida under kategori kuddar!

Krok Trollslända 49 kr

Ängel i krom 129 kr


Plåtaskar har det kommit lite av oxå! Här ser ni en av dem. Shoe Shine 225 kr

Milk Bottle 99 kr.
Denna är en personlig favorit!

Ljuskrona för värmeljus 69 kr


Dante pläd 189 kr


Dante kuddfodral 149 kr ( set med kuddfodral samt innerkudde 220 kr)
Flera nyheter kommer att visas inom kort!
Ha en fin kväll mina vänner!
Kram Nadja


1 kommentar:

  1. Så mycket fint ni fått in!!!

    Håller med dig om att det är skönt med höst nu, älskar att sitta inne och kura, känns som det blir lite mindre måsten när man går in i september även om man är tillbaka på jobbet efter semestern...

    Hoppas du haft en skön helg

    Kramar Bella

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se