lördag 14 augusti 2010

Formex 2010

Hej!!
Härligt med lördagsmorgnar! Var ute nyss och var tvungen att stanna upp och bara njuta av den tidiga morgonen här på Dalarö! Härligt uppfriskande, vilken start på dagen!!! Man får se fördelarna med att ha en morgonpigg skrålla som vaknar mellan kl 05 och 06 varje morgon! *Skratt*

Igår var det ÄNTLIGEN dax för vårt vörsta besök på Formex! Det är en stor inredningsmässa för alla företag där leverantörer visar upp höstens nyheter! Oj vad stort det var! Men vad roligt! Ett MECKA för inredningsintresserade kan man lugnt säga! Vilma fick självklart följa med och hon satt med stora ögon nästan hela tiden. Det måste varit en upplevelse även för henne!

E står och noterar olika leverantörer som vi eventuellt ska inleda ett samarbete med nu i höst! Det kommer bli två nya leverantörer iallafall. Så räkna med en massa nyheter inom kort!
Så spännande! Vi har nu en hel kasse full med kataloger och visitkort att gå igenom och en mängd hemsidor att besöka i jakten efter rätt leverantör för Noga Utvalt!

Ha en skön helg så hörs vi snart igen!
Butiken på Dalarö håller öppet mellan kl 11-14 idag. Vi har dragit ner på öppetiderna nu då turisterna nu sakta men säkert minskat här ute. Men har ni vägarna förbi oss och det är stängt så ring en signal till någon av oss så kommer vi och öppnar om vi har möjlighet!

Kram Nadja

4 kommentarer:

 1. Hej Nadja!
  Kul med besök på Formex. Hoppas att ni fann spännande och givande leverantörer! Må så gott!
  Kram Jackie

  SvaraRadera
 2. Det måste vara rena paradiset för er som ägare till en inredningsaffär att gå runt på Formex, ser fram emot att få se vad ni hittade för fint där :)

  Hoppas du haft en bra dag

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. Spännande att se nya produkter hos er!!

  /Sophie

  SvaraRadera
 4. Åh så kul att få gå runt där bland alla fina saker!

  Kram/Mira

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se