måndag 8 november 2010

Hej!


Oj oj oj vad kallt det var imorse när vi steg upp! Minus 7 grader. BRRR! Det blev brasa i kakelugnen med detsamma!

A har jobbat hemífrån nu på förmiddagen så han lämnade J på dagis idag. Jag har alltså inte varit utanför dörren ännu trots det fina vädret! Sol och klarblå himmel.

Vi ska ta en eftermiddagspromenad nere i byn o så får det bli en våffla i våffelstugan! Alltid lika mysigt! Särsdkillt denna triden på året! Vi är inte bortskämda med att det finns ställen öppna här ute på vintern, men våffelstugan har öppet alla dagar!

Idag visar jag lite bilder från vårt sovrum.

Pojkbyst köpt på auktion

Murgröna från hans Michaels på Huimlegårdsgatan här i Stockholm. Krukan med lejonhuvud kommer från en mysig inredningsaffär i Visby! Älskar den! Ångrar att jag inte köpte flera....


Tycker den e såå fin!


Väckarklocka och bordslampa från ikeaDetta skåpet stod övergivet i trappuppgången då vi bodde i lägenhet i Farsta. Gjorde en chansning och satte en lapp på skåpet där jag frågade om det kunde tänkas vara till salu. Och jag fick köpa det! Tycker det e så fint!! Funderar på att ha det i matrummet och använda det som serveringsskåp. jag målar allt vitt....men detta vill jag nog behålla i denna färgen!


Vilmas lilla vrå


Detta fina hjärta har jag fått av en kär vän, Åsa!
Är egentligen en ljusstake, men ljuskoppen föll av så nu pryder det garderobsdörren i sovrummet istället som ett kärt minne!

Kuddar, givetvis från Noga Utvalt!
Kram Nadja

3 kommentarer:

 1. Vad mycket fint du visar från ert sovrum! Den där pojkbysten ser exakt ut som en som mina föräldrar hade när jag var liten. Undrar vart den tog vägen? Skåpet var hur fint som helst. Tycker nog också att du ska låta det vara omålat. Alternativt dra över det med en vitlasyr.

  Ha det bäst! Kram Elin

  SvaraRadera
 2. Ååh, så fint ni ser ut att ha det i ert sovrum!!!

  Mysigt att gå till våffelcafé :)

  Hoppas du har det bra i snöyran

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 3. BlueHost is ultimately one of the best web-hosting company for any hosting plans you might require.

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se