lördag 6 november 2010

Köksdröm

Godkväll!
Nu råder det mammamys på höööög nivå här hemma! Efter att skrållungarna somnat i sina sängar och A somnat på soffan har jag tagit en varm skön dusch, gjort inpackning i håret, målat naglarna, kokat te gjort iordning skorpor med ost och marmelad och bänkat mig i soffan med filt och massa massa kuddar!
TV:n är avstängd och man hör bara elden som sprakar och knäpper från kakelugnen här brevid! Varma sockorna är på och favoritkoftan! Jag tar två ljupa andertag och tänker efter........ja det är verkligen tyst i hela huset!
L J U V L I G T


Sitter och bläddrar i färska nummer av Lantliv samt Home and Country där vi annonserar med Noga Utvalt. Den sistnämnda tidningen skriver även några rader om vår lilla butik i tidningen vilket är extra roligt givetvis!
Jag fastnar alltid vid all reklam......
Tänk om man kunde byta ut hela köket.....jag har hittat mitt drömkök iallafall. Det kommer från Lidhults och heter Doven. För er som följt mig på bloggen ett tag vet att jag älskar möbler och inredning med kryss! Thats me!
Underbart serveringsskåp! Och så skymtar en mysig kakelugn brevid........en fröjd för ögat! Älskar våra eldstäder vi har hemma! Vår kakelugn är dock av en lite udda färg, grön......ödlegrön......men jag har vant mig nu och tycker jättemycket om den trots färgen. Men hade det gått att måla kaklet så hade jag gjort det, tveklöst till vitt! Men man kan inte få allt.....

Kökssoffan är bara så fin tycker jag! Att det är förvaring under är ett stort plus! Hade vi haft en större hall hade jag velat ha något liknande där. Väggfast bänk med dynor ovanpå och förvaring under! Med pärlspont givetvis!

Härliga ytor!

Jag hade dock aldrig valt barbord och så höga stolar då jag e rätt kort i rocken....*ler*
Fin kontrast med rostfritt till allt det vita!
Som ni märker så har tomten något att fundera på när det gäller val av klapp till mig.....*skratt*

Nu tänker jag fortsätta bläddra igenom Lantliv!
Ha en skön lördagskväll!
Kramar från Dalarö!


3 kommentarer:

 1. Lät som om du hade en mysig kväll, det gäller att ta tillvara på de tillfällen som ges!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Sådana kvällar och stunder som du beskriver är verkligen ljuvliga!
  Lantliv är en så mysig tidning :-)

  SvaraRadera
 3. BlueHost is ultimately the best web-hosting provider with plans for any hosting requirements.

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se