Ananaspaj 2 pers / 10 pers
Flytande margarin/ smör 1 1/2 msk / 7 1/2 msk
Havregryn 1 dl / 5 dl
Socker 1 1/2 msk / 7 1/2 msk
Ananasspad 1 1/2 msk / 7 1/2 msk
Kokosflingor 1/4 dl / 1 1/4 dl
Creme Fraiche 1 dl / 5 dl
Ägg 1 st / 3 st
Krossad ananas 278 g/ burk 1/2 burk / 2 1/2 burk
Socker 1 1/2 msk / 7 1/2 msk
* Sätt ugnen på 225 grader.
* Sila ananasen och spara angiven mängd spad
* Smält matfett, blanda i socker, ananasspad och havregryn
* Låt smeten suga till sig vätskan under omrörning
* Blanda creme fraiche, ägg socker och väl avrunnen ananas i en skål och rör om.
* Smörj en pajform/ ugnsform och häll i blandningen.
* Blanda kokos med havregrynsröran och bred ut blandningen jämt över ananasröran i formen.
* Låt stå i ugnen tills pajskalet har stelnat och fått färg, ca 10-15 min beroende på tjocklek.
Hoppas det ska smaka!
Kram Nadja
Den ananaspajen måste jag pröva på. Alltid roligt med nya recept. Ha en trevlig kväll!!
SvaraRaderaLåter gott! Måste pröva nån dag.
SvaraRaderaKram Sabina
Hallojs i höstvädret!!!Vackert lövkort!! Ja nu är det nog som vackrast ute!!
SvaraRaderaSå smarrig paj..lät gott med coccos flingor i älskar coccos!!!Måste testas! Söt form med!!
Have a nice day!!! Millan ♥