fredag 19 mars 2010

Bakslag

Hej Mina Vänner!
Hoppas Att Ni Haft En Bra Dag! Här Hos Oss Har Det Varit En Grå Och Trisst Dag Idag! Fuktigt i Luften Och Riktigt Disigt Ute!

Lilla Skrållan Var Inte På Bättringsväg Som Vi Trodde.....Febern Ökade Igen Och var Uppe I 38.7 Imorse.......
Allt bara Rasade! Jag Som Trodde Att Vår Lilla Skrålla Skulle Skonas Från Feber Och Värk nu Efter Alla Dessa Dagar Sängliggandes!
Ringde Vårdcentralen Här På Dalarö Och Vi Fick En Tid För Undersökning Av Halsen Då Hon Klagar Över Att Det Gör Ont I Där Och Inte Vill Äta.
Där Konstaterar Man Att Hon Har Början Till Lunginflammation......Så Nu Ikväll När Hon Vaknar Ska Hon Få Sin Första Pencilinkur!

Den Mängd Kärlek man Hyser För Sina Små Blir Ännu Mer Framträdande När Dem Är Sjuka. Min Lilla Skrutta!
Jag Älskar Henne Så Och Är Så Lycklig Över Att Just Hon Är Min Fina Dotter! Jag Är Stoltast I Världen! Förtjänar Jag Verkligen Henne? Detta Fina Sprudlande Lilla Underverk. Och Ytterligare En Liten Skrålla Sparkar i Magen! *LYCKA!*

Det Bästa Som Finns Är Tveklöst Att Vara Förälder!
Vilken Gåva!

Ha En Fin Fredagskväll! Ni Missar Väl Inte Solsidan Kl 21.30 på 4:an?!

Kram Nadja

11 kommentarer:

 1. Vad skönt att du ändå tog er till vc så att skrållan kunde få medicin. Jag hoppas det blir bättre snart. Ja, det är fantastiskt att vara mamma, jag är stolt över mina två godingar. Kram

  SvaraRadera
 2. Klart du förtjänar Världens finaste dotter! Det bästa som finns är att vara hennes faster. Pratade med bror o han lät så orolig, förstår er verkligen. När hon har kryat på sig vill faster låna henne en dag o ta med sig sötast o bada, eller åka till leklandet eller något annat skoj. Kanske mamsen o papsen vill hänga med?

  Största kramar till hela familjen!

  -Svägis

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Usch och fy för vilka tråkigheter lilla skrållan råkar ut för. Vilken tur att du sökte upp vårdcentralen så att hon fick medicin tidigt. Du ska se att hon snart har fullt av spring i benen igen.
  Det är så sant det du skriver. Det är fantastiskt att få vara mamma. Älskar mina tre solstrålar över allt annat.
  Stora kramen
  Therése

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt... Det måste ju kännas hopplöst när hon verkade vara på bättringsvägen. Jag tänker på er, och önskar jag kunde göra nåt! Det finns väl inget bättre än att vara förälder!!!??? Jag har tre fina pojkar som jag är världens stoltaste över! :) Hoppas Skrållan kryar på sig ordentligt nu, för nu har hon ju tydligen mycket att se fram emot :) Stora bamsekramar från mig ♥

  SvaraRadera
 5. Inget vidare att lilla skrållan är dålig igen, men skönt att ni tog er iväg till vårdcentralen, hoppas verkligen att penicillinet hjälper så att det inte blir lunginflammation av det...

  Stor krya på dig kram till lilla och så hoppas jag att du får en trevlig helg trots sjukdomar

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. Lilla gumman! Kan bara ana hur hon mår (fick själv diagnosen lunginflamation i går :( ), hoppas hon hämtar sig snabbt och att penicillinet biter!
  Visst är det häftigt hur mycket man älskar sina barn. Man skulle aldrig, aldrig byta bort dem för allt i världen. Och även om det är jobbigt med alla dessa sjukor och vaknätter är det värt en enda kram från sin lilla älskling. Att få vara förälder är nog livets största lycka!

  SvaraRadera
 7. Hej Nadja! Hoppas verkligen att skrållungen hämtar sig snabbt med medicinen!! Ja, visst är det en underbar gåva att få vara mamma! Kärleken är gränslös! Kram på er! / Jackie

  SvaraRadera
 8. Lilla skrållan vad tråkigt att hon är så sjuk och vilken trist sjukdom dessutom!!! Bra att ni får medicin så hon blir frisk :) Grattis till din dröm som gått i upfyllelse, jag väntar med spänning att få kika in hos Er! Många kramar från Karlskrona

  SvaraRadera
 9. Stackars liten gumma...
  Bra att hon fick en kur nu, dom brukar hjälpa rätt fort. Ni märker säkert en förändring redan innan helgen är slut - håller tummarna!

  Krama om lillan extra mycket nu!
  A-C

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Men fy vad jobbigt för den lilla flickan.
  Inte roligt med lunginflammation.
  Stackars liten!
  Ja, visst älskar man dem ännu mer när de är sjuka och då blir man ännu mer tacksam över att de har kommit till en!!

  Men nu kommer hon ju att snabbt krya på sig av penicillinet!
  Skönt att veta vad det berodde på också.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 11. Mina allra varmaste krya på henne hälsningar ifrån Holm. Stor kram till er!

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se