tisdag 2 mars 2010

Lisa Larsson

Godkväll!
Idag visar jag en passion som jag har nämligen att samla på Lisa Larsson figuriner! Jag tycker bara mer och mer om dessa orginella små figurer och sitter helt fängslad framför Tradera.

Eva ur serien Adam och Eva
Adam och Eva

Bassett ur serien Kennel. Hundarna samlar jag till Julia som hon ska få såsmåningom. Får se vilken serie jag ska sikta in mig på till lillskrållan i magen!

Ovan ser ni även figuriner från serierna Världens barn samt lillskansen.

Jag tycker iallafall att dem är otroligt charmiga och fler ska det bli till samlingen allt eftersom!
Har ni nåt ni samlar på??
Ha en fin kväll! Imon är det redan lill-lördag!
Kram Nadja

12 kommentarer:

 1. Tror min mormor har massa Lisa Larsson, dina bilder väcker minnen om nåt sånt iaf... Njaää, kan inte säga att jag samlar på nåt. Skulle isåfall vara barnkläder & ljusstakar ;-)

  Natti, natti!

  SvaraRadera
 2. Go kväll!
  Fina samlingar du har. Jag samlar på elefanter av olika slag och material. Elefanter har alltid intresserat mig, de verkar vara så mänskliga och goa mot varandra. Jag får visa dem på bloggen ngn gång. Ha en fortsatt bra vecka.

  //Kram Suzan

  SvaraRadera
 3. Fin samling du har! Jag samlar på kylskåpsmagneter från olika städer jag har varit i, både i Sverige och utomlands. Roliga resminnen, tycker jag! Kram / Jonna ♥

  SvaraRadera
 4. God morgon!

  Vilken fin samling du har! Nej, jag är ingen samlare. Jo, mina glas och mitt fin porslin som jag samlat på sedan jag var liten - men det känns inte riktigt som samma sak:)

  Ha en skön onsdag - kram!

  SvaraRadera
 5. Åh, de är så fina Lisa Larssons figurer! Fin samling du har!! Jag samlar på grodor, i silverfärg, gärna från pBhome. Jag skulle ju visa dig en bild på dem...skall fota dem idag och lägga ut på bloggen inom kort. Stor kram / Jackie

  SvaraRadera
 6. Hmm.. näää jag samlar nog inte på någonting längre. Fina minne med familjen kanske ;-). Och kanske man sklulle kunna säga ljusstakar, för jag har MASSOR!

  Ha en bra dag!

  Kram M

  SvaraRadera
 7. Fin samling av figurerna! Samlar på inget speciellt men ändå har jag massor av saker ;) Ha en trevlig onsdag eftermiddag och kväll!

  SvaraRadera
 8. Lisa Larsson figurer är hett samlarbyte har jag förstått på tradera. Jag skulle nog kunna säga att jag samlar på porslin, fast jag gör det inte medvetet ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Hej Nadja! Tack för din fina hälsning :)
  Ser fram emot silvergrodorna!! (Brukar själv oftast köpa dem på Zandvoort)Kram och sköt om dig! / Jackie

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Vilken fin samling du har. Figurerna är alldeles underbara.
  Härlig blogg har du också!
  Kram Therése

  SvaraRadera
 11. Vilken fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid :)

  SvaraRadera
 12. När slår du till på Pippi Långstrump då?

  Har också sett Lisa Larssons figurer på Tradera. Funderade på att buda på Luciabarnen, men det blev aldrig av. Sen såg jag att det finns en äldre modell också. Tror jag tar den när jag ser den nästa gång.

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se