onsdag 17 mars 2010

Sjukstuga...

Hej!!!
Hoppas att ni alla mår bra! Nu snöar det här IGEN! Herregud vilken vinter vi har! MEN det var med glädje jag häromdagen kunde skymta en liten bit av gräsmattan i trädgården! Underbart!

Vi har sjukstuga då Julia fortfarande ligger med feber, ont i halsen samt ögoninflammation......min lilla skrålla så skruttig hon är! Jag såg av era kommentarer att flera skrållungar är sjuka just nu så det är väl en sådan period antar jag! Man vill så mycket hellre själv vara sjuk, bara dem små slipper....
När Skrållan är på benen igen är hon lovad en heldag på Junibacken här i Stockholm! Det är en sagovärld med sagotåg, teater samt en massa annat skojigt! Man får besöka Villavillekulla och hälsa på Pippi vilket givetvis varit höjdpunkten dem gånger vi varit där! Pippi är ju som bekant en stoooor idol här hemma!

Idag visar jag lite bilder hemifrån. Min kära klocka som jag avgudar! Älskar denna fina mörka urtavla! Den kommer från Hans mikaels på Humlegårdsgatan här i Stockholm. Silvervas från Drömhuset, båten är inhandlad i Karlskrona och bokstaven V kommer från Farmhouse.

Ljusstakarna kommer från Hans Mikaels samt Noga Utvalt
Nu ska jag gå in och krama om min lilla skrålla och se om hon vill läsa en saga då jag hör att hon vaknat till inne i sitt rum!
Ha en fin dag allesammans!
Stor kram från ett vinterland
på Dalarö!

8 kommentarer:

 1. vad fint ni har fått ovanför trappen (ser ut att vara där i alla fall. Byrån gör sig jättebra där med alla fina saker). Måste komma ut o titta snart. O ni får väl komma hit o hälsa på ngn gång också, så jag får anledning till att baka. Ta hand om min favorittjej nu. Så hörs vi om nästa vecka. Kramar i massor

  svägis

  SvaraRadera
 2. Gud, vilken fin klocka!!! Jag förstår att du avgudar den :) Silvervasen var också helt underbar! *fniss* Jag blev också full i skratt när jag la upp bilden på tofsarna, tänkte på Maria Montazami :))) Hoppas din skrålla kryar på sig snart, Junibacken är ju bara sååå underbart för barn! Ha det så gott och kram från mig ♥

  SvaraRadera
 3. Inte snö igen! Fy...här på västkusten skiner solen och jag har sett gräs ;-) Det är så trist med sjukperioder, vi har vabbat i två dagar här nu. Hoppas det vänder snart. Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka fina prylar du visar! Sådana ljuslyktor har jag inte sett förr! Marint och fint :o)

  Hoppas Skrållan snart är frisk så hon får ha skoj på Junibacken! Man kan ju knappast ha en bättre idol än Pippi!

  Kram,
  Jennie

  SvaraRadera
 5. Klockan är jätte snygg! Gillar även allt annat du visar :) Jag kikade lite på en silver vas idag din är jätte snygg! Hoppas nu att lilla Skrållan kryar på sig snabbt!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Hoppas att lillskrållan snart är frisk igen!
  Vad roligt att du också gillar Hans Mikaels!
  Numera har de ju slagit ihop de två affärerna till en istället, det kanske du redan har sett.

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Hoppas att Skrållungen snart kryar på sig. Det är inte alls roligt med sjuka barn. Men en heldag på Junibacken gör nog susen. Nästa gång vi hamnar i huvudstaden blir det ett besök där.
  Här har vi lovat ett besök på lek&buslandet så fort äldste sonen kan gå ordentligt utan kryckorna.
  Kram Therése

  SvaraRadera
 8. Stackars liten... Hoppas hon är på benen fort, fort!
  Så fint du har arrangerat på byrån, den är så vacker också.
  Måste bara tacka för dina komplimanger!! Blev så glad!

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se