torsdag 22 april 2010

Yankee Candle

Godmorgon på er!
Sovit gott? Jag vaknade vid tre tiden av små små fötter som tassade över köksgolvet. Kylskåpsdörren öppnades........"Mamma! Jag vill ha mjöööölk" Det var givetvis lilla Skrållungen som vaknat och var himla sugen på hennes favoritdricka!
Hon brukar aldrig komma upp själv annars utan ropar på mig eller Andreas och vill att vi ska sova hos henne.
Idag tipsar jag om doftljusen Yankee Candle. Jag har aldrig varit ett fan av doftljus innan då jag oftast tycker att det blir för mycket doft, men dessa ljus från Yankee Candle är helt outstanding! Tjejen som ägde Noga Utvalt tidigare har pratat så varmt om dessa hela tiden och både jag och E har nu provat dem och jag kan bara säga att man lätt blir beroende av dem!

Clean Cotton är den doft som jag fastnat för! Den luktar ren tvätt. Har ett i sovrummet och ett på toaletten hemma och det luktar ljuvligt gott. Lagom doft! Finns i flera storlekar. Det finns doftpåsar samt att hänga i bilen. ( Vilket jag oxå gjort......)

Weddingday har också varit en populär doft. Detta är ett "smältljus" som kostar 30 kr i butiken! För att komma till shopen klicka här. Är det någon som vet och kan förklara vad ett smältljus är för något? Vi stod som två frågetecken både jag o E när vi fick frågan av en kund.....alla ljus smälter ju lixom......*ler*

Babypowder


Sea harbour



Honungsmelon......MUMMA!





Körsbärsblom



Cocos! Riktig sommarfavorit! Jag använder alltid Bodyshops bodylotion med doft av cocos på sommaren. Det luktar såå gott.





Beach Walk




Beach Vacation
Vi har endel inne i butiken just nu men kommer att beställa hem mer. Förhoppningsvis lagom till sommaren!
Nu ska jag och E till Haninge och fika samt uträtta lite ärenden!
Ha en fin dag allesammans trots det grå trissta vädret som iallafall vi har här idag!
Kramar Nadja


9 kommentarer:

  1. Hej Nadja!
    Ja, dessa ljus är underbara, doftar så gott!
    Hoppas att allt är bra med dig! Kram Jackie

    SvaraRadera
  2. Jag har heller aldrig varit nåt fan av doftljus, då jag tycker det blir sån "tjock" doft av dem, men jag kanske ska prova de här! :)
    Hoppas allt är bra med dig och magen!
    Ha det så gott!
    Kram från Jonna ♥

    SvaraRadera
  3. Precis som du har jag aldrig varit något fan av doftljus men kanske ska testa dessa....nytvättat är ju den bästa lukt som finns!
    Tycker det kan vara trevligt att ha lite ljus på toaletten, kanske inte är tänt så ofta men i alla fall när man har gäster, eller när drottningen kommer på besök :o)

    SvaraRadera
  4. Jag tror mig veta vad ett smältljus är. Det är ett ljus som måste sättas i en hållare för annars rinner det ut över hela faten om man ställer det på ett sådant :) jag ÄLSKAR doftljus, och då särskilt Yankee Candle!! Många kramar

    SvaraRadera
  5. Vilka vackra ljusburkar! SYND att det inte finns doftdator, jag blev så sugen på att känna hur de doftar!

    Kram,
    Jennie

    SvaraRadera
  6. Kika in hos mig, du har nåt som väntar! Trevlig helg! Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Hej, hittade hit från Nea i det gula huset. Vilken jättefin butik du har. Massor av vill-ha-saker!
    Ska kika vidare i din webshop! Min doftfavorit är water garden.

    Önskar dig dn trevlig helg!
    Jessica

    SvaraRadera
  8. Hej vännen!

    Å dessa har jag tittat på så många gånger men aldrig testat - skall absolut göra det. Men jag säger som du - det måste absolut vara lagom mycket doft!!!

    Hade faktiskt ett doftljus i glas ifrån Ikea på gästtoaletten. En sort som jag haft många gånger men förra helgen höll det på att sluta illa. Det exploderade och lågan blev skyhög. Som tur var vi alldeles utanför och fick slängt ett badlakan över - usch va otäckt.

    Hoppas allt är bra med dej och magen? Å jag längtar efter mina fina grejer...:)

    Ha det gott - stor kram!

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se