måndag 21 september 2009

Hösthelg

Hej på er!
Hoppas alla mår bra! Jag har fullt upp nu om dagarna, bara jobb jobb jobb.....Ska utbilda en ny grupp konsulter denna veckan med start imorgon och det har varit endel att fixa inför det. Åh vad jag saknar bloggandet!!!! Tar varje tillfälle jag kan till att kika in här!
Känner att min blogg även behöver ett ansiktslyft nu inför hösten! Jag hoppas kunna få tid att sitta och fixa med det snart!!
Vilket väder vi hade i helgen! Underbart! Vi har spenderat dagarna i trädgården! Klippt rosenbuskar, rensat rabatter, varit på skrindtur mm. I lördags var vi även på 30-års fest Hos goda vänne i Solna. Var himla trevligt och såå god mat!
I söndags tog jag och min vän Erika en frukost på bageriet här på Dalarö! Vi gjorde alltid det med barnen innan, men nu fick dem stanna hemma så vi kunde sitta i lugn och ro bara tjejsnacka! *MYYS*


Planen var att ta in ved inför höst och vinter, men vi skjuter på det till nästa helg. Det blev lite pyssel med allt annat istället.....
Vi njöt i fulla drag av sol från en klarblå himmel! En riktigt vacker hösthelg!

Vi klippte ner våra rosenbuskar då dem började bli rejält ostyriga! Det var behövligt!

Pippifåglarnas hus

Familjeväggen i sovrummet sett utifrån

Denna sidan av huset har jag en massa planer för vad jag skulle vilja att vi gjorde! Här ser jag ett inglasat uterum som man kan nyttja hela året! Helst av allt skulle jag vilja använda gamla stora fönster med snickarglädje! Sen ska man kunna öppna upp ena sidan så att man kan ha öppet på somrarna! Sen vill jag fixa till trappen ner till källaren där vi planerar att göra tvättstuga med badmöjligheter då vi idag har så liten toalett i huset. Mmmm stooora planer!

Våra fina rosor som doftar ljuvligt!

Det kommer fortfarande knoppar!
Vy in mot vardagsrummet från altanen


Altanen som vi oxå planerar att bygga ut i framtiden

Skulle inte skada att ha liiiite större....

Nu har klockan blivit mycket IGEN, och nu e det dax för sängen! En lång dag med nya utmaningar väntar imorgon!
Godnatt!
Nadja

3 kommentarer:

 1. Så flink dere har vært, jeg er nesten ferdig med opprydding i hagen, men det gjenstår noen turer med å kjøre hagemøbler på lager....Super koselig hage dere har!

  SvaraRadera
 2. Mysigt ni har det Nadja! Ja, en höstrensning behövs ute!! Kram Jackie

  SvaraRadera
 3. Så fint ni har det!

  Sofia

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se