lördag 16 januari 2010

Möbelgrossisten

Godkväll!!
Hoppas allt är bra med er denna lördagskväll. Vad har nu hittat på idag? Vi har haft goda vänner på besök, himla trevligt som alltid! Sen har vi varit på julgransplundring i Tullhuset här på Dalarö!
Idag tipsar jag om Möbelgrossisten i Göteborg som har såå fina möbler till väldigt bra priser!
Jag själv fick tipset av Camilla med bloggen Mitt smultronställe
Nedan följer ett litet litet urval!

Nu Robinson!
Kram Nadja


5 kommentarer:

 1. Ursnygga möbler! Tack för tipset Nadja!
  Ha en fin söndag på vackra Dalarö!
  Kram / Jackie

  SvaraRadera
 2. Javisst har de mycket fina möbler har länge drömt om nån möbel i deras stil. Men man kan ju inte skaffa allt på en gång fast man gärna skulle vela ;) God fortsättning på helgen!

  SvaraRadera
 3. Hoppla! Härinne fanns det ju massa ursnyggt att vila ögonen på - allt helt i min stil! Vi har klart samma smak må jag säga. ;-) Tack för inspirationen, I´ll be back...

  SvaraRadera
 4. Heisan!
  Er inne på din blogg for første gang. Fant deg via Coastal Home. Jeg kommer gjerne igjen som følger. Velkommen inn på min blogg også!

  Ønsker deg en deilig start på uken!

  Hilsen
  Anette Willemine

  SvaraRadera
 5. Tackar tackar! Lägger till din blogg också på min lista, vill ju inte riskera att missa nåt snyggt! ;-) Jag har också spanat på de fina möblerna från Möbelgrossen. Har vart sugen i flera år på att beställa ngt men inte kommit till skott. Nu är vi dock på G, ska bara bestämma oss för vilket soffbord vi skall ha. Snart kommer det ett inlägg inne hos mig om våra svåra våndor med att bestämma oss. :-)

  På återseende! Kram Elin

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se