lördag 9 januari 2010

Sagoland

Hej på er!
Jag vet att det är mycket vinterbilder överallt just nu, och man börjar bli lite "mättad" , men jag måste bara få dela med mig av den promenad jag och Julia hade i skogen igår! Heeeelt underbart, det var som att kliva in i ett sagoland! Gnistrande vit orördsnö och granarna alldeles vita!

Då och då föll det ett tunt "snöregn" ner från grenarna och det såg riktigt trollikt ut!

Att vistas i skogen är verkligen ro för själen! Samma känsla som när man är vid havet, fast på olika sätt tycker jag! Naturen är lika fint oavsett vilken årstid det är och oavsett väder!

Sååå vackert!
Detta var första riktiga utevistelsen för Julia sedan i söndags p ga vattkopporna! Nästan alla är intorkade nu, bara ett fåtal som fortfarande är vätskefyllda. Det blir till att stanna hemma från dagis iallafall början av veckan!

Nu ska skrållungen o jag läsa kvällssagan och sen sova för natten! Vi har fått fel på vår tv antenn så det får bli film ikväll för oss. Vi har letat igenom heeeela filmlådan och tror oss nu har hittat en som vi inte har sett, iallafall inte på riktigt länge! Bebben i magen är igång som vanligt! Akrobatik på högsta nivå! *skratt*
Ha en mysig söndagskväll!
Kram Nadja

2 kommentarer:

  1. Jag håller med, varje årstid har sin charm! Här i skåne är vi jätteglada för att ha "riktig" vinter för en gångs skulle. Ha en trevlig filmkväll.
    kram Therése

    SvaraRadera
  2. Det gäller att ta många bilder nu så man kan ta fram de snöfattiga vintrarna fram över. För vågar man hoppas på fler vintrar som den här?

    LiseLotte :)

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se