måndag 15 mars 2010

Världens bästa lilla Skrålla

Hej på er!
Idag var det dax att vabba igen. Skrållan vaknade natten mellan lördag och söndag med hög feber och har det fortfarande. Idag hade hon en temp på 38.7 så det är lite bättre idag. Å andra sidan ger jag inte henne någon alvedon nu då jag helst vill slippa det. Igår däremot hade hon som mest 39.8 och då fick hon alvedon....
Önskar att det vore jag som var sjuk istället för henne. Hennes späda lilla kropp....

En fin sommarklänning till världens bästa lilla skrållunge som snart ska bli storasyster!
Visst är den ljuvlig! Lindex har verkligen fina barnkläder! Hittade även en body till lillskrållan i magen som får bli första egna kläderna att ha på sig hem från BB!

Tack för era fina kommentarer i mitt tidigare inlägg! Jag är såå taggad och vill bara sätta igång typ NU på stuss! Men som jag sa så är det en del att fixa o trixa med innan allt är helt klart!

Ha en fin dag! Själv ska jag krypa ner under täcket med mitt fina barn då natten varit väldigt opp o ner.....

Kram Nadja

10 kommentarer:

  1. Stackars liten... och man känner sig ju så maktlös när man inte kan få dom små att friskna till snabbare. Hoppas det ger med sig idag!
    Visst är det nåt speciellt med det där första plagget som bebisen har på sig hem :) Jag har sparat alla tre barnens och lagt i "tittskåp" tillsammans med små minnesprylar.
    Hoppas du och magen mår bra!

    SvaraRadera
  2. Hoppas hon kryar på sig snart! Jag är också hemma med en febrig och hostig skrutt idag. Visst känner man sig maktlös! Hoppas ni får en rätt så hyfsad dag i alla fall! Kram från Jonna.

    SvaraRadera
  3. Hej Nadja! Usch va jobbigt att lill-skrållan är dålig. Hoppas hon kryar på sej snabbt - klänningen hon fått av mamma måste vara en dunderbra medicin - sååå söt och somrig!

    Hoppas du är ok och lilla magen?

    Kram kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Stackars liten, hoppas hon kryar på sig snart skruttan! Jättesöt klänning du visar, måste springa och köpa till min lilla tjej... :-)

    Vad spännande att läsa om webbutiken... jag tror nog att jag kan gissa vilken du menar. ;-) Gissa om jag kommer handla av dig sen när ni är igång ha ha ha!!! :-) LYCKA TILL hursomhelst!

    Kram Elin

    SvaraRadera
  5. Stackars liten, hoppas det ger med sig snart. Söt sommarklänning hon fått, Lindex har mycket fint! Ha det bra!

    SvaraRadera
  6. Vilken söt klänning!
    Stackars liten som är sjuk. Inte roligt alls. Hoppas att det blir bättre snart.
    Kram Therése

    SvaraRadera
  7. Vilken fin klänning! Lindex är bra på många sätt. Har du sett pompdelux.se? Jag handlade lite där nu och det är helt ljuvliga kläder! kram

    SvaraRadera
  8. Så sööt klänning! Hoppas skrållungen kryar på sig snart! Inte roligt när barnen är sjuka.
    Kram / Jackie

    SvaraRadera
  9. Hoppas hon är frisk snart, njut av lugnet. Kram//AnnelieH

    SvaraRadera
  10. Jättesöt klänning :o) Det finns så mycket fina vårkläder åt småttingarna i affärerna nu, jag håller själv på att förköpa mig. Känns som om det blir sommar fortare om man fyller garderoben med sommarkläder ;o) Hoppas lillan snart är kry igen!

    Kram,
    Jennie

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se