onsdag 30 september 2009

Älskade eldstad!

Hej!!

Hoppas ni har en fin onsdag! Lillördag allaredan! Visst går veckorna fort ändå, tack o lov! Just nu känns det väääldigt tungt att gå upp på morgonen när det fortfarande är becksvart ute! På mornarna vilar det ändå ett så mysigt lung i huset innan resten av familjen har vaknat! Tidiga morgnar är faktiskt väldigt mysiga på många sätt tycker jag om man nu ska se det positiva i att gå upp tidigt! Imorse åkte jag med bussen som går 06.18 från oss in till stan och när jag körde ner till bussen så såg man att endel av husen hade vaknat till liv och man såg ett varmt sken i de fönsterna......
Hösten är en mysig period!
Appropå mys så kommer här bilder på vår härliga öppna spis som vi har i matrummet!


Vi har lagrat ved så att vi kan elda nu i höst och vinter!

detaljbild

Jag älskar våra eldstäder! Det var nästan ett krav från min sida när vi letade hus!

Skrållungen hänger på väggen intill.....

I mitt hem brinner det alltid levande ljus på kvällen denna årstiden! På det sättet slappnar jag av och njuter av ledigheten och samvaron med min familj efter en hektisk dag på jobbet!

Ha en fortsatt fin onsdag!
Kram Nadja


3 kommentarer:

  1. Jag håller med. Det är det positiva med den här årstiden,att man kan tända ljus och bara mysa. Daniel sa det igår till Stella när han tittade ut: "usch vad mörkt det är, men det gillar ju mamma för då kan hon tända alla ljus överallt igen" haha, det har han helt rätt i...
    kram

    SvaraRadera
  2. Hej Nadja & Skrallan;)!!! Blev så glad när du kika in till mig för jag har tappat bort dig i bloggdjungeln...ska länka dig direkt nu...så det inte händer igen:) älskar att kika in till ert mysiga skärgårdsliv!

    japp brukar vara såå på hösten går allt i ett...o nu blir ju kvällarna så korta med när det mörknar så tidigt! himla mysig eldstad ni har ialla fall!
    O muffinsboken..vore ju nåt för mig...bara ääälskar muffins ju!
    Härlig skogs tur ni vart på med..hon är sååå söt din lilla!!!
    Nu ska jag länka ...Kramelikram goa du!

    SvaraRadera
  3. Ja visst är det mysigt att kunna elda och sitta vid brasan och mysa mörka höstkvällar. Ha en trevlig kväll!

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se