onsdag 6 januari 2010

Bye bye julen

Godmorgon!
Eller förmiddag är det ju snarare! Vilka fina viterdagar vi har haft de senaste dagarna! Blå himmel och sol mot det gnistrande vita snötäcket! Så vackert! Men kallt! Vi har haft -16 grader! BRRRR!

Skrållungen är betydligt bättre från vattkopporna idag! Tror att kulmen var igår natt då vi var vakna nästan hela natten. Det kliade o kliade! Men det gjorde susen med en ljummen dusch, kylbalsam och talk! Är glad att hon nu haft det så att hon inte kan få det igen sen! Tänk om hon skulle ha fått det när vår lilla bebis finns.........fy katten, det hade inte varit roligt så man får se det positiva i det!

*brädan kommer från Emmas ideér*

Appropå bebisen så kan jag ju säga att det är en liten vilding där inne! Herregud vilket håll i gång det är! Speciellt på kvällarna! Men nu sista dagarna har det varit full rulle mest hela tiden tycker jag! Det sparkas för fullt och det känns nästan som att bebisen gör kullebyttor där inne!!! *mysig känsla*! Detta är ju förmodligen sista gången man är gravid så jag får njuta av sparkarna ordentligt denna gången!

Håller på för fullt med att städa undan julen! Alla tomtar, stjärnor o stakar är nu nere så nu är det bara granen som återstår! Vill bara få ner allt nu! Visst är det konstigt, det är likadant varje år!! Efter nyår vill jag inte se julsaker mer! Det blir så "rena" ytor på nåt sätt när man rensat bort allt!

Idag är Andreas oxå hemma då det är röd dag! Vi ska göra en god middag och bara njuta av att vara tillsammans hela familjen på hemmaplan! Andreas har skissat på en utbyggnad då vi kommer med all säkerhet behöva bygga ut lite nu när familjen växer. Spännande! Men vi har endel projekt som ska ros i hamn först........som alltid.......
En sak är säker, det sista jag vill är att flytta från vårt fina lilla hus! Det här är vår borg, det är här jag trivs bäst!! Men det hade kunnat få vara liiiite större ytor och så önskar jag mig en riktig tvättstuga oxå. Det är ett av projekten som planeras bli i vår källare.....

Jag ska ta mig tid till att hälsa på er nån dag oxå! Får nog bli ikväll! Har inte kikat in hos er på läääänge nu så jag ser verkligen fram emot det!!

Nu ska det vikas tvätt, och bäras ner julkartonger i källaren.....plockas ur diskmaskinen och förberedas mat......
Önskar er en trevlig trettondagsafton!
Kram Nadja

4 kommentarer:

  1. Så er lilla skrållunge har fått vattkoppor men som sagt vilken tur ni har det nu och inte sen när bebisen kommit. Här städas även julen bort granen den ska vi ha kvar ännu till helgen för barnen blev så ledsna när jag tänkte kasta ut den. Njut av sparkarna i magen, härlig känsla! Kram!

    SvaraRadera
  2. Ååååh, stackars liten med vattkoppor... Hoppas det går snabbt och lindringt.

    Jasså, -16 grader? I natt hade vi -32, det du! ;) Nu på morgonen då jag skjutsade barnen till skolbussen var det "bara" -24.

    Jag började plocka bort julen redan i söndags. Känns som om huset växte flera kvadrat bara för att man tog bort granen! Lite småpynt har jag kvar fortfarande, några änglar och blommor.

    Ha det bra! Kan precis känna den mysiga känslan av små sparkar i magen när du berättar om det :) Själv är jag nöjd med tre, fler blir det inte ;)

    SvaraRadera
  3. Oj då...vattkoppor!! Men det är skönt när det är över! Spännande med en lite vilding...en kille kanske? Iofs var min Emma vildare än Linus...Det har verkligen varit kallt! Vi har haft minus 20 som mest...hua! Men i övermorgon sticker familjen till varmare breddgrader..Thailand! Ska bli uuuunderbart! Lovar att lägga in lite bilder när vi kommer hem! Hoppas ni mår bra iaf trotts prickar och graviditeter...stor kram C

    SvaraRadera
  4. Hallojsan!!
    Härligt med en liten vilding, passa på o njut du..så mysigt att va gravid ju! O man vet ju aldrig..jag skulle med bara ha 2..o nu står jag här med 4 ;))
    Fint ni har det..underbart vacker t blyinfattat fönster...vi har med 2, som jag designat själv..trist nog har jag ännu inte fått njuta av dem..eftersom de är i vår utbyggnad..vårt blivande sovrum som aaaaldig blir klart!!!

    Ha det gott denna vintervita helg!!!
    2010 kramisar till dig, skrållungen o magen!♥

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se