söndag 31 januari 2010

Njuta Spa Nacka Strand

Hej mina vänner!
Idag har jag och kärleken firat våra nio år tillsammans genom att unna oss varsin spa-behandling! Vi hade presentkort på Njuta Spa som ligger vid Nacka Strand här i Stockholm. Med havsutsikt över Stockholms inlopp avnjöt vi varsin helkroppsmassage! Oj oj oj vilken upplevelse för kropp och själ! Kände att hela kroppen bara skrek efter detta! Jag hade en speciell gravid massage med fokus på rygg och nacke! Jag slumrade till där ett tag *skratt*

Njuta Spa kan jag varmt rekomendera! Man välkomnas av supergullig personal i denna enormt fina gamla grosshandlarvilla! En upplevelse i sig att bara få befinna sig i dessa rum! Jag bara njöt av varje intryck, varje liten detalj och dessa eldstäder! Underbart! Tänk om man bodde såhär!

Här satt vi och mös med te och bara pratade om livet i väntan på våra behandlingar.

Rummen var alla personliga och mysigt inredda med tända ljus och orchidéer. Givetvis spelades härlig avkopplande musik i bakgrunden oxå!

Efter denna upplevelse åkte vi vidare till Sickla där vi käkade lunch och sedan gick på bio. Stieg larsons, Luftslottet som sprängdes . Till er som mot all förmodan inte sett dessa filmer, GÖR DET! Dem är enligt min mening otroligt bra och välgjorda. Jag kan visserligen tycka att dem är väl magstarka för min del då det är en otroligt stark och tragisk historia med såå bra!

Denna dagen kommer vi leva på ett bra tag för nu lär det dröja till nästa gång! Vi har så mycket annat att se fram emot! En ny liten familjemedlem och vår lilla skrållunge som ska bli storasyster!

Men först och främst tänkte vi försöka hålla oss friska ett tag!

Hoppas ni har haft en skön avslutning på helgen och att starten på veckan blir bra!

Kram Nadja

4 kommentarer:

  1. Hej! Har smugit runt här ett tag, gillar din blogg! Åhh va härligt med lite egen tid på spa. Det ser jag också fram emot snart....
    Ha en bra söndag kväll och start på veckan!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Sandra och Stella1 februari 2010 kl. 01:01

    Vad fina ni är.
    Låter som att ni haft en jättemysig dag, härligt att få komma iväg och rå om både sig själv och varandra lite. Gäller som sagt att passa på för snart är det fullt upp med annat:-)
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Tack för fint beröm! Jättekul att ni trivdes hos oss på er dag. Surfade runt lite och hittade den här trevliga bloggen.
    Soliga hälsningar, Ulrica Njuta spa

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se