söndag 26 juli 2009

S K Ä R G Å R D S H E L G

Helgen som varit tillbringade vi på Andreas föräldrars sommarställe i Stockholms skärgård. Ön heter Granholmen och ligger i närheten av Möja.
Vi har haft en riktigt skön helg med god mat och avkoppling! I fredags var det visafton i "verkstan" som är en samlingspunkt för öborn. Min svärfar spelade gitarr och sjöng folkära visor.

I lördags var det dax för den årliga forbollsturneringen på Stavsudda, en ö som oxå ligger i närheten av Granholmen. Vi har inte varit med på en massa år, så nu var det dax! Andreas dammade av sina gamla fotbollsskor och så bar det iväg med picknickkorgen packad!

Vår lilla skrållunge hittade en massa roligt och njöt av dagen i solen!


Tokig liten tjej

Vår smuggler som går som ett spjut! Anledningen till att vi skaffade en så snabb båt är att vi ska kunna ta oss ut i skärgården snabbt. I framtiden är det tänkt att vi ska ha en mer familjeanpassad båt som man kan bo över någon natt i.

Skärgård

Julia med sin häst " Lilla Gubben" som farmor snickrat ihop till henne

*Min familj*


Granholmen

Utsikt från huset


Nere vid verkstan, flera båtar har lagt till för att avnjuta lite fina visor i sommarnatten!
Det är nåt visst med att vara ute på sjön. jag gillar det mer och mer! Drömmen nu är att kunna ha en lite större båt i framtiden och kunna vara ute lite mer! Dock inte hela somrarna då jag prioriterar annat oxå. Jag älskar även att kunna ta en liten kvällstur som vi gjorde igår! Vi åkte Dalarö kanal och sedan tillbax hem, tog ca 30 min, men det var så skönt att få komma ut o andas lite havsluft!
Tidiga morgnar är oxå mysigt att ge sig ut! packa med sig frukosten i en picknick korg och ta med metspöt!
Det e skärgårdsliv för mig!
Ha en skön måndag!
Kram Nadja

2 kommentarer:

 1. Tack för att jag fick titta in.
  Så mycket fint.
  Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej Nadja!
  Tack för dina meddelanden! Allt är bara fint här, har målat om hus, altan o annat. Känns som ett nytt hus plötsligt, underbart! Fina bilder du lagt in!
  Ha det så gott!
  /Jackie

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se