söndag 19 juli 2009

Nyinköpt

Hittade dessa fina kuddarHemtex för endast 39 kr/ st! Ord pris 79 kr/ st! Dem blir perfekta till våra slitna gamla utemöbler som vi har på framsidan av vårt hus. Vi brukar äta frukost på den sidan då det är förmiddagssol där. Det är även skönt under heta sommardagar att kunna ta en fika där då skuggan nått den platsen.


Detaljbild

På väg hem från Karlskrona stannade vi till i Söderköping! Oj vilket mysigt ställe! Givetvis var batteriet i kameran slut så det blev inga bilder därifrån, men jag kan varmt rekomendera er att göra ett besök! Inte minst för glassrestaurangen Smultronstället!
Jag köpte dessa fina blommor i en blomsterbutik mitt i byn! Visst e dem söta!


Burken i porslin ovan köpte jag i den lilla inredningsbutiken Lilla huset i Karlskrona. jag tipsade om den i ett tidigare inlägg. För att komma till hemsidan klicka här.
Det finns även en blogg!



Nu ska jag fortsätta måla altanräcket! Det håller på att bli vitt! Bilder kommer så fort det är klart! Det blir såå fint, tänk vad lite färg kan göra mycket! Imorgon ska vi åka och köpa panel till Julias nya rum! *Äntligen*
Ha en skön söndagskväll!
Kram Nadja





1 kommentar:

  1. Åååå vilka söta blommor!
    Måste säga att jag skäms, har faktiskt aldrig varit inne i "Lilla huset". Tror att det är läget som gör att man glömmer bort att det finns. Blir nog tyvärr så men nu ska jag minsann ta och traska dit någon dag. Ska kanske in till stan idag så då får det bli ett besök där...

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se