lördag 6 februari 2010

Morgonmys

Hej!
Härligt med lördag! Jag och Andreas brukar dela på helgen så att vi får var sin sovmorgon! Vår lilla Skrålla är nämligen väldigt morgonpigg, har alltid varit! Hon vaknar sex varje morgon!

Idag var det min tidiga morgon men på nåt vis tycker jag att det är nåt magiskt över helgmorgnarna! Det vilar en magi över huset! Det är fortfarande mörkt ute och man hör bara kaffebryggaren som puttrar så hemtrevligt i köket!
Skrållan tar med sig sitt täcke och kudde till soffan och ligger och tittar på morgontv och dricker sin välling.

Jag tänder som vanligt en massa ljus och vi gör en brasa i kakelugnen! Vi har riktigt kyligt i huset idag, speciellt är det kallt på morgonen så utan raggsockorna hade man frysit om tårna rejält!

Julia och jag hjälps åt med att göra frukost och sedan är det bara att väcka upp pappan i familjen! Våra frukostar på helgen är verkligen morgonmys för mig! Vi är samlade alla tre och njuter av ledigheten tillsammans!

Idag blir det pulka dag tillsammans med goda vänner som bor bara en lite bit bort från oss! Sen planeras det fika hos oss med varma kanelbullar som jag och Julia gjorde förra veckan då hon var sjuk!
Pappa är ett stort fan för vår lilla skrålla. Hon ska göra ALLT han gör vilket inkluderar O´boy drickande! Detta är oxå en "lyx" som vi bara tar fram på helgen.....
Mycket chokladpulver ska det helst vara.......och gärna över hela bordet oxå! *skratt*

Mumma!!!

En riktig chokladtjej.....och gurktjej.......FINAST I VÄRLDEN är vår lilla skrålla!
Som sagt.....helgmorgonen är magisk och nu har jag en härlig sovmorgon att se fram emot imorgon!
Sköt om er och ha en härlig lördag mina vänner!
Kram Nadja

3 kommentarer:

 1. Underbar blogg du har och så söt liten skrålla!

  kram Mia

  SvaraRadera
 2. sötnosen då, klart hon ska ha o'boy! Mår ni lite bättre? Vill gärna träffa er men är livrädd för att också få vinterkräket, då hela familjen har blivit smittade vad det verkar. Vill ju inte bli sjuk lagom nära till Egyptenresan. =) Njut av varandra alla fyra! O hälsa från mig till familjen

  -svägis, syster o faster

  SvaraRadera
 3. Mysiga frukostbilder!

  Hälsningar Agneta

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se