fredag 26 februari 2010

Hej!
Hoppas ni haft en bra dag! Tänk vad vädret kan ändras från dag till dag! Idag har vi haft 2 plusgrader! För ett par dagar sedan var det 15 minus....
Man får se upp för fallande istappar och isblock nu när det börjar smälta! Vi ska i helgen försöka skotta undan endel snö från tomten, främst taket samt källaren. Är livrädd för vattenskador.....

Förutom allt vatten som kommer bli efter snön så ser jag verkligen fram emot att den håller på att smälta bort! Drömmer om att få kunna plantera lite utekrukor och få vara lite i trädgården!
Köpte blå pärlhyacint idag på väg hem från jobbet. Det känns vårigt! Synd bara att dem blommar över så fort.....

Jag planterade flera lökar utomhus förra sommaren, får se om dem kommer upp i år....

I bakgrunden på bilden ovan ser ni tavlor som jag fått av min älskade Mamma. Motiven föreställer olika platser i Karlskrona! Klockstapeln, Björkholmsstuga samt skolfartyget Jarramas där min morfar klättrade i masterna som skeppsgosse!

Jag börjar fundera lite över vad jag ska plantera i mina krukor som jag har på altanen.....Brukar gå in på Odla.nu, där får man en massa tips och idéer!

Nu ska vi ha lite fredagsmys!
Skrållan sover gott i sin säng och vi ska nu fika på rabarberpaj med vaniljsås. Vi har rätt mycket rabarber på tomten som jag brukar frysa in. Nu hittade jag två påsar i frysen så det fick bli fredagsmyset denna veckan! Julia fick välja ut en glass på Ica idag efter dagis och valde sandwich med pepparkaks smak. Den är hennes favorit, riktigt god!
Ha en skön kväll!
Kram Nadja

2 kommentarer:

 1. Fina Nadja, du är en riktig pysmysmamma du!! Önskar jag också var lite pysslig, men nääää det är nog nåt man föds till...:-) Hoppas allt är bra med tjockmagen, snart är det ju dags!! Här är också allt bra, börjar bli tjockis jag med och lilleman lever rövare där inne...

  Hoppas du får en skön helg och att snön försvinner snart, så du får vara ute och pyssla i din trädgård!!

  Kramisar från ett regnigt Shanghai

  SvaraRadera
 2. Håller med ovan, du är så pysslig och gör det så mysigt i ditt hem, härliga bilder idag! Här har snön rasat en del så jag vet inte om taken behöver skottas längre.
  Tack för din hälsning, hoppas att du får en fin helg! Kram Jackie

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se