söndag 31 maj 2009

Sjösättning


Oj oj oj vilken helg det har varit! Helt underbart! Sommar sommar sommar! Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har jag har haft! Vi har fixat lite i trädgården, klippt gräsmattorna, rensat lite i rabatter, käkat frukost på bageriet i byn och köpt hem lite nya blommor till altanen! Och inte nog med det.......vi har sjösatt båten! Det blev premiärtur då vi köpte den i höstas och har inte haft den i alls förrän nu! Tanken med denna båt är att vi ska kunna ta oss snabbt ut i skärgården, till de olika öarna. Båtluffa med andra ord! Stockholms skärgård är helt underbar! Dalarö (självklart) ,Skurusundet i Nacka och Vaxholm är exempel på underbara kanaler som man puttrar igenom och njuter av alla fina sekelskifteshus med sjötomter och tillhörande lusthus och båthus precis vid vattnet. Alla dessa fina gamla hus är unika!


Ovan ser ni en del av Dalarö från sjösidan. man ser Tullhuset, Vandrahemmet lotsen som ligger på en brygga och vår mysiga våffelstuga som håller öppet året om.

Vår fina Julia vid ratten! Mallig till tusen blev hon när hon fick hjälpa pappa att köra båten!
Idag har vu haft en heldag ute på sjön, tog givetvis med mig kameran och tänkte ta en massa fina bilder......men glömde minneskortet i datorn......är inte första gången! Men det kommer fler tillfällen!
Nu är det dax för sängen!
Kram och Godnatt!
Nadja


2 kommentarer:

 1. MYSIGT!!!
  Då får vi se er på granis snart då kanske;-)
  Stora kramen till dig, en av de allra finaste mammorna på Mors Dag!!!

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt det ser ut!!! Är allt lite avis! =) Vill oxå ha båt...havet är ju så underbart att vistas på och en frihet att bara hoppa i land på en mysig ö när man känner för det.
  Hoppas allt är bra! Semester snart?
  Ring gärna Karro en dag....hon har mycket att berätta! ;-)

  Kramelikram Lotta

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se