fredag 8 maj 2009

Barnrum

Min ljuvliga lilla skrållunge håller på att bli stora damen! Hon fyller två år i år, tänk vad tiden går fort! Det var inte länge sedan hon var bebis! Planerar nu inför hennes nya rum. Dax att lämna bebisrummet o spjälsängen och få ett riktigt flickrum! *Längtar efter att få inreda det*. Har så mycket ideér som jag hoppas kunna genomföra! Den söta lilla ryggsäcken ovan är en present från mormor i Karlskrona.

Denna fina lampa i form av ett flygplan kommer från bauhaus. Piloten är själva lampan! Jättefin tycker jag!


Detaljer från Julias rum som kommer få flytta med till det nya rummet! Ängelen är hennes skyddsängel. Hon fick den då hon som liten låg på sjukhus i en vecka pga urinvägsinfektion. Denna står nu på hyllan ovanför sängen och vakar över henne dag som natt!!
Denna fina giraff har Julias faster Jenny målat! Den fick hon när hon föddes. På baksidan har hon skrivit ett fint meddelande som en minnesanteckning!Garderoben Hemnes från ikea pryder ena väggen. På den andra väggen finns även bokhyllan i samma serie. Vi har flera möbler i huset som ingår i denna serien. Den fina lådan med elefanterna från "Fem myror är fler än fyra elefanter" kommer från Farmhouse

Den lilla prinsessängelen har hon fått av vår granne. Den är himla söt! Eller hur!?Pall med Nalle Puh som farmor inhandlat!Den otäcka draken kommer från ikea


Sagostunden innan läggdax varje dag är den bästa stunden på dagen! Sitta med sitt barn som doftar såå ljuvligt, studera varje liten detalj på denna lilla varelse som är helt ovetande om hur mycket lycka och värme hon sprider bara genom att finnas till!


Härliga handgjorda morgontossor av Lisbeth Dahl. Värmer gott på våra kyliga golv!

Nallarna vid sängen har funnits med sedan födseln. Den ena kommer från Farmor och den andra från gammelmormor.

Den fina spargrisen har morfar köpt i ett årspresent. Den går att beställa genom Swedbank och finns i tre olika storlekar. Detta är den största modellen. Ett fint minne!

Ha en skön fredagskväll!

Kram Nadja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lilla soffbutiken.se