lördag 13 juni 2009

Hemma hos mig

Godkväll!
Klockan är mycket, och här sitter jag! Detta är enda tiden man hinner sitta en stund ifred! Det är ju så himla kul så tiden springer lätt iväg! Idag bjuder jag på lite bilder från mitt hem. Här i Stockholm har det regnat hela dagen så några härliga sommarbilder har det inte blivit idag......Däremot såg jag till min glädje tt rosorna håller på att slå ut!! Mina vackra rosor!

"Köksön" i vårt lilla kök. Vanligtvis brukar här vara fullt med en massa saker......en typisk bänk som vi lägger allt på när vi kommer hem på dagarna! Väskan, posten, nycklar, kläder, verktyg...ja en massa onödiga saker!

Vår fina spis som jag tycker så mycket om! Och givetvis vår fina öppna spis som vi har i matrummet! Denna brukar vi mest elda i när vi har vänner på middag och vi sitter vid bordet en längre stund.
Köket med dem nyupphängda gardinerna. Det är en hissgardin som är köpt på ellos. Blå/vit randig.

Sjökortet som vi har inramat i matrummet. Det är ett sjökort över Dalarö och Jungfrufärden sent 1800-tal ( nytryckt) Vi ska såsmåningom även ha likadana över Vaxholm och Karlskrona också. Vaxholm har vi redan hittat men Karlskrona har vi inte lyckats hitta ännu. Dem vi har är köpta på Nautiska magasinet här i Stockholm.

MatrummetHotensia och egenplockade snäckor

Matrummet från en annan vinkelDen fina vita vasen med den blå blomman kom svärmor med idag. Den hade hon fyndat på loppis!Sist men inte minst, vinglasen jag samlar på. Serien heter Harmoni och finns på Åhlens.
Nu e det kudden som gäller! Ha en fortsatt trevlig helg allesammans!
Kram Nadja3 kommentarer:

 1. Tack för titt hemma hos dig! Jättefina bilder och ett underbart gammalt sjökort!!!
  Ha en fin dag och hoppas att solen skiner hos dig!

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder du visar från ditt hem! Sjökorten gillar jag och vinglasen :) Ha det bra!!

  SvaraRadera
 3. Ååå så fint du har det hemma!! Alltid kul att få se lite glimtar. Ska försöka ta lite kort hemma men jag har inte så mycket fint att visa upp =)
  Kram

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se