onsdag 17 juni 2009

Trevlig Midsommar!
Mina älskade rosor håller på att blomma! Detta är min absoluta favoritbuske! Den fullkomligt exploderar av vita rosor på sommaren! Och doftar ljuvligt!Bilder från sommaren 2008. Min fina rosenbuske i full blom!Tänk, på fredag är det midsommar! Hoppas hoppas hoppas att vädret håller i sig med sol! Iallafall uppehåll! Vi ska fira midsommar på Ornö, en ö som ligger utanför Dalarö. Vi är tre familjer som ska fira tillsammans. Vi träffades genom mammagruppen här på Dalarö för drygt 2 år sedan. Vi trivs så himla bra tillsammans och barnen har varandra så det ska bli jättekul!

Dessa fina tröjor ska jag och Julia ha på oss på midsommar! Visst är dem fina! Kommer från Hm.

Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar redan nu då morgondagen kommer att bestå utav pajbakning och andra förberedelser inför midsommar!

Sköt om er!

Många kramar Nadja

5 kommentarer:

 1. Vilka underbara rosor!! Mina har mycket knoppar än så länge så jag hoppas att det inte dröjer för länge innan de slår ut nu.
  Har köpt två nya plantor i år så det ska bli spännande att se hur de blommorna ser ut.

  SvaraRadera
 2. Trevlig midsommar Naddis! En midsommar på Ornö låter underbart....ute i skärgården och allt, precis som det ska vá! =)

  Hälsa Andreas!

  Kram kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Hej...

  ja scarfen är ett hett tips, kostade dessutom bara 79:- Den blusen du visar upp som du ska ha.... och din dotter.... den ska min dotter ha också imorgon. men..... fanns den i vuxensize? eller kör du typ 146/152 eller vad det kan bli? Nyfiken som bara den för den är så fin. Vore skoj om du fotade er så ska jag kika in här och kolla.

  Kram och trevlig midsommar!

  SvaraRadera
 4. Underbart fina bilder!! Vad är det för ros??
  Jag önskar dig en fin och solig midsommar!!
  Kram
  Jackie

  SvaraRadera
 5. ÅÅ såsöta ni kommer att bli;)

  ~~♥ TREVLIG MIDSOMMAR♥~~
  & massor av kramar
  önskar
  ~~♥Mamma Millan♥~~
  ~~~¨♥♥♥¨~~~

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se