tisdag 4 augusti 2009

Hej!


I helgen fixade jag även med att sortera och städa skafferiet! Det såg ut som att någon hade levt rövare där inne om ni förstår vad jag menar....stök och bök!
Jag passade på att göra mina glasburkar lite fina genom att sätta etiketter på dem och det blev riktigt fint! Om inte annat så har man lite bättre ordning nu och det är lättare att hitta saker och ting!
Vad mycket roligare det blir när man har lite ordning och reda på torpet!

Burkar från GreengateGlasurna från Hans Michaels på Humlegårdsgatan i Stockholm


Det har börjat se lite tomt ut i mina burkar....det har bakats för mycket och gjorts mycket pannkakor.....så det behövs påfyllning!
Ordning och reda


Jag har en massa sidenband som nu kom till användning! Det är bra att ha lite av varje hemma i gömmorna! I veckan ska jag ta mig en tur till Panduro som ligger i närheten av jobbet och se om jag hittar lite fint att pynta med till Julias barnkalas!


Så himla skönt med utdragbara hyllor i skafferiet! Vet att jag tyckte att det kändes extra lyxigt när vi flyttade in i huset då vi tidigare hade enbart ett litet överskåp som skafferi i den lilla etta som vi bodde i då!

Flädersaft från Taxinge Slott
Det ser ut att bli en fin dag idag oxå!
Sköt om er!
Kramar Nadja


2 kommentarer:

 1. Deilig å få ryddet opp litt av og til. Både smart og dekorativt å merker alle bokser og glass:) Kjempefint!
  Ønsker deg en flott dag!

  SvaraRadera
 2. Himla gulligt med lappar o band!! Hoppas att allt är fint med dig! Jag har sem denna vecka sedan börjar jobb igen :(.
  Kram
  Jackie

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se