lördag 22 augusti 2009

Små morgonpigga fötter

Godmorgon!
Regnet öser ner utanför fönstret och jag sitter med morgonkaffet framför nyhetsmorgon och bloggen! Min familj åkte hemifrån tidigt imorse, till mina svärföräldrar då Andreas ska fixa med båten som numer ligger hos dem i Vaxholm. Vi har istället nu fått låna min svärfars träsnipa då motorn på våran båt krånglar....typiskt!
Kl 05.30 imorse hörde vi små fötter springa över trägolvet.......Vår lilla skrållunge kan numera ta sig ur sängen själv då hon redan börjat sova i sin stora nya säng! I helgen ska vi bli helt klara med hennes rum är det tänkt!

Älskade nallen som hängt med sedan födeseln! Honom släpper hon inte i första taget! Han ska med överallt!

Morgonmyyyys i väntan på välling


ljuvliga små händer och fötter

Vad ska jag göra idag då.......jo jag ska ta mig en sväng till ikea tänkte jag. Jag ska även åka till Tyggrottan ligger i Haninge för att se om jag hittar nåt passande tyg till Julias rum. Vi ska spänna tyg en bit upp på väggen i Julias säng så att det blir lite skönare att ligga mot väggen......Svårt, samtidigt som jag vill ha något diskret vill jag att det ska vara marint tema, men det ska ju oxå vara lite barsligt då det är ett barnrum....hm hängde ni med? Vi får se vad jag hittar!
Jag ska även köpa ett svart/vit randigt tyg till pallen i hallen!
Jag återkommer med mina fynd ikväll eller imorgon!
Ha en fin lördag trots regnandet!
Kram Nadja


1 kommentar:

  1. Vilken himla söt snuttefia...o såå söt snuttenalle med!!

    lycka till i tygtagen!

    Kramis ♥

    SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se