tisdag 25 augusti 2009

Minnesask

Godmorgon!


Jag har färdigdtällt en minnesask till Julia där jag ska samla speciella tillfällen och upplevelser i Julias liv. Inte en dagbok, men jag kommer notera och berätta om det som är värt att minnas lite extra!

Första boken har jag döpt till just "Första året med Julia, min ljuvliga dotter".

Redan nu är det roligt att läsa om hur hon var som bebis då man glömmer så fort!Jag har även skrivit ner när hon började med smakpotioner, vilka hon gillade mest och dem hon tyckte sämre om. Har även noterat hennes sovtider, rutiner vi hade, favoritleksakerna, gosedjuren och en massa annat minnesvärt!Jag ska se om jag kan hitta andra fina block/ anteckningsböcker som jag kan fortsätta att skriva hennes historia i ! Har ni nåt tips på vart man kan hitta fina sådana böcker?


Jag har även satt bilder till varje händelse, och sparat kvitton mm, iallafall till nästan allt. Så det blir kominerat fotoalbum kan man säga!


Lådan/ asken var från början ett nyckelskåp i klarblå färg som jag nu målat vitt och bytt bild på!


I den boken som jag skrivit om Julias första år i kommer från Svanströms.
Det var allt från mig idag!


Kram Nadja

6 kommentarer:

 1. Du är såå pysslig du, Nadja!! Vad fint du gör till Julia, det kommer hon nog uppskatta när hon blir äldre!! Roligt med minnen ju!! Kram Linda W

  SvaraRadera
 2. HeJ hopp! Så söta ni är, du o din skrållunge!!

  Så klokt av dig att notera allt i en liten bok...till mina 3 stora gjorde jag fotoalbum..o skrev händelserna till, hade en baby bok med, där jag skrev mer ingående...men nu var det längesen..måste nog ra o uppdatera dem..o köpa till lilleman med!!!Innan man glömmer;)

  kramelikramisar millemamma♥  Vet inte var du bor...skärgården vet jag ju...men i gbg finns en butik i nordstan som heter Papeteri...där har massor av söta böcker!

  SvaraRadera
 3. vilken fin idé!!! Här hemma är det full fart med tårtbak!!! =) Längtar tills i helgen då jag får träffa er. Det är så att jag måste ta med mig peggybus, hoppas att det inte regnar för då kan hon vara på tomten hela tiden, annars får hon sitta i bilen så får jag ta en promenad med henne emellanåt!!! Pussar till hela familjen o ses snart...
  ps. vilken tid var det???

  SvaraRadera
 4. I butiken "Kreativ insikt" har de underbara böcker och en massa annat fint!!
  Butik ligger mittemot Hornsgatspuckeln men finns också som webbutik.
  Kram/Jackie

  SvaraRadera
 5. Så koselig! Dette er et tips jeg vil ta med meg til jeg får barn selv:) Det må jo være utrolig koselig å få en dag når man har blitt stor.
  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem AG

  SvaraRadera
 6. En sån fin bok du gjort om din dotter!!!

  Det var tack vare dig somjag fick upp ögonen för nämnda ställen som jag visade i min blogg, tack för det!! Mari.

  SvaraRadera

Lilla soffbutiken.se